Navigace
Kategorie Film & AnimaceAuta & MotorkyKomedieHryNávody & StylFilmyHudbaNovinky & PolitikaLidé & BlogVěda & TechnologieSport

Apetit food channel Videos

Guláš z trouby Apetit foo...

Guláš z trouby

Guláš skoro bez práce? Ten z trouby přece! Stačí vám chvilka u plotny a zbytek námahy už obstará právě trouba. Za dvě hodiny už můžete...


2 weeks ago

Švestkové knedlíky z bramborového těsta Apetit foo...

Švestkové knedlíky z brambo...

Knedlíky se švestkami a mákem prý miloval i prezident Tomáš Garrigue Masaryk. Na počest 100. výročí republiky jsem se tuhle jeho oblíbenou ...


3 weeks ago

Jak na přepuštěné máslo? (+ kuřecí miniřízečky) Apetit foo...

Jak na přepuštěné máslo? ...

Malý zázrak. Superpotravina. Ale i pokud odhlédneme od pozitivních vlivů na zdraví, které přepuštěnému máslu připisuje ájurvédská medi...


4 weeks ago

Plněné žampiony portobello Apetit foo...

Plněné žampiony portobello

Krémové žampiony portobello jsou skvělé grilované i zapečené. Jejich velký klobouk přímo láká k experimentům s nejrůznějšími nápln...


1 month ago

Nepečený jablečný dort Apetit foo...

Nepečený jablečný dort

V redakční kuchyni časopisu Apetit jsme pro vás upekli novou kuchařku! Jmenuje se Bleskové dezerty a obsahuje více než 100 receptů na naše n...


2 months ago

Cizrna na paprice Apetit foo...

Cizrna na paprice

Na paprice nemusíte nutně vařit jenom slepici nebo jiné maso ;-)! Výborná je třeba i cizrna. K téhle naší oblíbené rychlé večeři nás k...


2 months ago

Jak na pražené lískové oříšky? (+ domácí nutela) Apetit foo...

Jak na pražené lískové oř...

Opražit (a nespálit), oloupat a proměnit lískové oříšky v lahodnou domácí nutelu je hračka! Oříšky se dají chroupat jen tak vyloupané ...


2 months ago

Bramborákové vafle s houbami Apetit foo...

Bramborákové vafle s houbami

Jakmile se z kuchyně začne linout známá vůně bramboráků, všem v dosahu se na tváři objeví blažený úsměv. Tyhle placky s křupavými ok...


2 months ago

Jak na ananas? Apetit foo...

Jak na ananas?

Ananas zbožňujeme - je šťavnatý, osvěžující a skvělý nejen nasladko, ale i naslano. Ovšem čištění čerstvého ananasu je často pro mn...


3 months ago

Tvarohová mramorová bábovka Apetit foo...

Tvarohová mramorová bábovka

Jako sladkou tečku jsme si pro vás do zářijového čísla Apetitu připravili nadýchanou a zároveň neuvěřitelně vláčnou tvarohovou bábovk...


3 months ago

Click Now!
Cuketová nádivka dědy Jirky Apetit foo...

Cuketová nádivka dědy Jirky

Na sezonu cuket se vždy nesmírně těšíme! Čím větší úroda, tím lepší. V rukávu máme totiž celou řadu es - třeba italskou cuketovou ...


3 months ago

Italská cuketová polévka Apetit foo...

Italská cuketová polévka

Pokud bychom měli vybrat jeden cuketový recept, který se za poslední roky stal naprostou legendou, byla by to právě tato polévka. Jemný krém,...


4 months ago

8. Apetit piknik: Reportáž Apetit foo...

8. Apetit piknik: Reportáž

V sobotu 16. června 2018 se v pražské Grébovce konal už 8. ročník Apetit pikniku - gastronomického festivalu a kulinárního trhu v jednom. Re...


5 months ago

Srdečně vás zveme na 8. Apetit piknik! Apetit foo...

Srdečně vás zveme na 8. Ape...

Pojďte s námi na Apetit piknik! V sobotu 16. června 2018 se uskuteční už 8. kulinární trh a gastronomický festival v jednom, pořádaný čas...


6 months ago

Jak na rebarboru? Apetit foo...

Jak na rebarboru?

Nenápadná zelenina s nakyslou chutí dokáže s dezerty opravdové zázraky! Jak ji připravit na tepelnou úpravu? Zakrojte konce, a od toho silně...


6 months ago

Hlívový guláš Apetit foo...

Hlívový guláš

Guláš, který zvládnete uvařit do hodiny? Přece ten hlívový! Tenhle recept se rychle stal tajnou zbraní celé redakce. Nedáme na něj dopusti...


6 months ago

Citronový krém (lemon curd) Apetit foo...

Citronový krém (lemon curd)

Lahodný citronový krém neboli lemon curd se výborně hodí do mnoha dezertů. Můžete ho použít na promazání dortu, přidat ho do krému, nap...


7 months ago

Thajské žluté kari s kuřecím masem Apetit foo...

Thajské žluté kari s kuřec...

Bleskové thajské kari je plné chuti a přímo volá po experimentech. Díky jednoduché přípravě je geniálním řešením ve dnech, kdy po prá...


7 months ago

Jak na mango? Apetit foo...

Jak na mango?

Jak se snadno dostat ke žluté šťavnaté dužině manga skrývající se pod slupkou? Je to hračka! Stačí pár jednoduchých řezů a můžete h...


7 months ago

Falafel z trouby Apetit foo...

Falafel z trouby

Oblíbené kuličky či placičky z cizrny nemusíte nutně smažit, můžete je totiž také upéct v troubě ;-)! Pak už stačí nahřát pita chl...


7 months ago

Click Now!
Následující

Sponzoruje

Click Now!
Listen to music for free