Navigace
Kategorie Film & AnimaceAuta & MotorkyKomedieHryNávody & StylFilmyHudbaNovinky & PolitikaLidé & BlogVěda & TechnologieSport

Apetit food channel Videos

Dýňová bábovka s vlašskými ořechy Apetit foo...

Dýňová bábovka s vlaš...

Připravili jsme pro vás návodné video, jak na dokonalou dýňovou bábovku! Je plná voňavého koření a křupou v ní vlašské ořechy. Její ...


1 year ago

Apetit Škola vaření: Žemlový knedlík Apetit foo...

Apetit Škola vaření: Žemlo...

Neskutečně jednoduché a přitom tak chutné. Vyzkoušejte i vy tyto "raz dva" knedlíky třeba ke zvěřinovému guláši. Více receptů naleznent...


4 years ago

Apetit Škola vaření: Quiche s pórkem a slaninou Apetit foo...

Apetit Škola vaření: Quiche...

Jeden základ, spousta variant. Teplý koláč si dejte k večeři, a co zbude, snězte studené druhý den v práci. Křehké máslové těsto (recep...


4 years ago

Italská cuketová polévka Apetit foo...

Italská cuketová polévka

Pokud bychom měli vybrat jeden cuketový recept, který se za poslední roky stal naprostou legendou, byla by to právě tato polévka. Jemný krém,...


8 months ago

Cuketová nádivka dědy Jirky Apetit foo...

Cuketová nádivka dědy Jirky

Na sezonu cuket se vždy nesmírně těšíme! Čím větší úroda, tím lepší. V rukávu máme totiž celou řadu es - třeba italskou cuketovou ...


8 months ago

Karbanátky dědy Bohouše Apetit foo...

Karbanátky dědy Bohouše

V tomto videu vás naučíme nejlepší karbanátky pod sluncem. Vaříme je podle receptu dědečka jedné z našich čtenářek už od roku 2006! Je...


1 year ago

Apetit Škola vaření: Biftek a fazolky na slanině Apetit foo...

Apetit Škola vaření: Biftek...

Předpokladem úspěchu je kvalitní maso a kvalitní pánev. Doporučujeme hovězí z býka do 18 měsíců a dobře vodivou nepřilnavou pánvičku ...


4 years ago

Po světě s Avokádem: 8. Díl - Turecko: Kuřecí kebab Apetit foo...

Po světě s Avokádem: 8. Dí...

Teď už pro kebab nemusíte do stánku s fastfoodem. Typickou přípravu na velmi dlouhém otáčivém špízu jsme upravili pro podmínky domácí k...


4 years ago

Apetit Škola vaření: Křupavé kuřecí nudličky + Pikantní dip Apetit foo...

Apetit Škola vaření: Křupa...

Pokud toužíte po zdravější a voňavější variantě kuřecích mini řízečků, je tento recept přesně pro vás. Kuřecí nudličky se nesma...


3 years ago

Ricottové lívance s citronem a vanilkou Apetit foo...

Ricottové lívance s citronem...

Recept na ricottové lívance bez kynutí jednoduše musíte mít v repertoáru. Jsou snadné, rychlé, krásně nadýchané a strašně dobré! Oslav...


2 years ago

Click Now!
Hlívový guláš Apetit foo...

Hlívový guláš

Guláš, který zvládnete uvařit do hodiny? Přece ten hlívový! Tenhle recept se rychle stal tajnou zbraní celé redakce. Nedáme na něj dopusti...


11 months ago

Apetit Reportáž: Jak se vyrábí likér limoncello Apetit foo...

Apetit Reportáž: Jak se vyr...

Pojďte s námi za Italy, podívat se, jak se dělá Limoncello. Osvěžující italský citronový likér prý vznikl jako další způsob, jak zprac...


3 years ago

Apetit Škola vaření: Špagety carbonara Apetit foo...

Apetit Škola vaření: Špage...

Svou cestu k těstovinám s hedvábnou omáčkou a kousky šťavnaté slaniny si musíte projít sami. Rádi vám ale vyznačíme trasu. S naším vid...


4 years ago

Jak na pražené lískové oříšky? (+ domácí nutela) Apetit foo...

Jak na pražené lískové oř...

Opražit (a nespálit), oloupat a proměnit lískové oříšky v lahodnou domácí nutelu je hračka! Oříšky se dají chroupat jen tak vyloupané ...


6 months ago

Dýňová polévka Apetit foo...

Dýňová polévka

V redakci s oblibou říkáme, že polévka zahřeje na těle i na duši. O té dýňové to platí dvojnásob. Jemný krém prozáří i ten nejzamra...


1 year ago

Tvarohová štóla Apetit foo...

Tvarohová štóla

Tradičně se štóla na rozdíl od vánočky peče s předstihem, aby se stihla rozležet. Tuhle tvarohovou však můžete jíst okamžitě, je toti...


1 year ago

Zelňačka Apetit foo...

Zelňačka

Zelňačka je nejlepší druhý či třetí den, takže ji bez obav můžete připravit večer předem. Její silná chuť vás pak po oslavách či n...


1 year ago

Jak na mango? Apetit foo...

Jak na mango?

Jak se snadno dostat ke žluté šťavnaté dužině manga skrývající se pod slupkou? Je to hračka! Stačí pár jednoduchých řezů a můžete h...


11 months ago

Jablečný koláč Apetit foo...

Jablečný koláč

Když se z trouby začne linout neodolatelná vůně mřížkového jablečného koláče z křehkého těsta, zapomenete na celý svět... I na sychr...


1 year ago

Jak na přepuštěné máslo? (+ kuřecí miniřízečky) Apetit foo...

Jak na přepuštěné máslo? ...

Malý zázrak. Superpotravina. Ale i pokud odhlédneme od pozitivních vlivů na zdraví, které přepuštěnému máslu připisuje ájurvédská medi...


5 months ago

Click Now!
PředchozíNásledující

Sponzoruje

Click Now!
Listen to music for free