Navigace
Kategorie Film & AnimaceAuta & MotorkyKomedieHryNávody & StylFilmyHudbaNovinky & PolitikaLidé & BlogVěda & TechnologieSport

Kuchyně Lidlu Videos

Sněhové noky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Sněhové noky - Roman Paulus ...

Lehké, sladké a nadýchané – takové jsou sněhové noky připravené Romanem Paulusem. Nejlépe chutnají s vanilkovou omáčkou a čerstvým le...


1 day ago

Pařížské noky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Pařížské noky - Roman Paul...

Pokud uslyšíte pojem noky, určitě si nejdříve vybavíte italské gnocchi z bramborového těsta. Slyšeli jste však už o pařížských nocíc...


1 day ago

Zapečená vepřová žebírka s medovo-zázvorovou marinádou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Zapečená vepřová žebírka...

Nejen pro mlsné jazýčky tu máme vVepřová žebírka s medovo-zázvorovou marinádou v podání Marcela Ihnačáka. Ochutnejte. Viz recept Marcela...


2 weeks ago

Vepřová krkovička s bramborem, cibulí a slaninou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Vepřová krkovička s brambor...

Připravte si pokrm inspirovaný alpskou kuchyní - vepřovou krkovičku s bramborem, cibulí, slaninou a zelným salátem. Recept Romana Pauluse Vám...


2 weeks ago

Špíz se sýrem halloumi a bylinkovou salsou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Špíz se sýrem halloumi a by...

Sýr halloumi je typická specialita, a proto nesmí v nabídce Řeckého týdne chybět. Připravte si jej podle receptu Marcela Ihnačáka jako šp...


3 weeks ago

Karbanátky s pikantní paprikovou omáčkou a batáty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Karbanátky s pikantní paprik...

Marcel Ihnačák připravil pro všechny milovníky pikantních chutí karbanátky s ostrou paprikovou omáčkou. Jako přílohu zvolil náš šéfkuc...


4 weeks ago

Pikantní sekaná se zeleninou a bulgurem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pikantní sekaná se zeleninou...

Připravte si neobyčejnou sekanou, na které si pochutnají všichni milovníci ostrých chutí. Ochutnejte recept Romana Pauluse. Viz recept Romana ...


4 weeks ago

Pečený vepřový bůček s fenyklem a olivami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pečený vepřový bůček s f...

Šťavnatý pečený vepřový bůček nikdy nezklame. Podávejte ho s fenyklem a olivami podle receptu Marcela Ihnačáka. Viz recept Marcela na Peč...


1 month ago

Těstoviny s kachním masem a hruškami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Těstoviny s kachním masem a ...

Jak využít zbylé kachní maso od oběda? Připravte si těstoviny s kachním masem a hruškami, na kterých si pochutnáte ještě více než na sa...


1 month ago

Králík na hořčici zapečený v listovém těstě - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Králík na hořčici zapečen...

Co říkáte na králíka s hořčicí a kořenovou zeleninou zapečeného v listovém těstě? Ochutnejte tuto netradiční specialitu podle Romana P...


1 month ago

Click Now!
Telecí kýta se šunkou a fenyklem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Telecí kýta se šunkou a fen...

Telecí je velmi jemné maso, které nevyžaduje dlouhou úpravu. Ochutnejte telecí se španělskou šunkou Jamón Serrano, fenyklem a domácími bra...


2 months ago

Kuřecí stehna s houbami a bílými fazolemi - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Kuřecí stehna s houbami a b...

Kuřecí stehna nemusíte podávat jen s bramborami či rýží. Buďte v kuchyni kreativní a experimentujte jako Marcel Ihnačák, který pečená s...


2 months ago

Candát na másle s bramborovými rösti - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Candát na másle s bramborov...

Připravte si pravděpodobně nejchutnější sladkovodní rybu – candáta podle Marcela Ihnačáka a podávejte ji s bramborovými rösti. Viz rece...


2 months ago

Pečený candát s bramborovo-pórkovým ragú - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pečený candát s bramborovo-...

O candátovi se říká, že je to nejchutnější sladkovodní ryba. Přesvědčte se o tom sami a připravte si ho podle receptu Romana Pauluse s br...


2 months ago

Mrkev - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Mrkev - Roman Paulus - Kuliná...

Nejznámějším a zároveň nejpoužívanějším druhem mrkve je oranžová, která se používá jako základ omáček, konzumuje se však i syrov...


2 months ago

Polenta - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Polenta - Roman Paulus - Kulin...

Polenta je kukuřičná krupice, která se dá použít na mnoho způsobů. Velice populární je polenta v italské kuchyni v podobě krémové kaše...


2 months ago

Vepřové závitky s hlívou a bulgurem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Vepřové závitky s hlívou a...

Přiipravte si skvělé závitky podávané s hlívou a bulgurem podle našeho šéfkuchaře Marcela Ihnačáka. Viz recept Marcela na Vepřové závi...


2 months ago

Penne s lilkem a masovými kuličkami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Penne s lilkem a masovými kul...

Těstoviny se v českých domácnostech vaří poměrně často. Vyzkoušejte penne Romana Pauluse s masovými kuličkami a smaženým lilkem. Viz rec...


2 months ago

Maso sous-vide - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Maso sous-vide - Roman Paulus ...

Metodou sous-vide můžete připravovat nejen maso a ryby, ale také zeleninu i ovoce. Díky této metodě, která je velmi šetrná, si suroviny zach...


2 months ago

Crème brûlée - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Crème brûlée - Roman Paulus...

Crème brulee patří ke klasice francouzské cukrařiny. Vždy vypadá skvěle a jen těžko budete hledat někoho, kdo ho nemá rád. Připravit lah...


2 months ago

Click Now!
Následující

Sponzoruje

Click Now!
Listen to music for free