Navigace
Kategorie Film & AnimaceAuta & MotorkyKomedieHryNávody & StylFilmyHudbaNovinky & PolitikaLidé & BlogVěda & TechnologieSport

Kuchyně Lidlu Videos

Krůtí prsa s opečenými bramborami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Krůtí prsa s opečenými bra...

Hledáte-li nějaký zdravý recept, dušená krůtí prsa s čočkovým salátem podle Marcela Ihnačáka jsou tou správnou volbou. Viz recept Marce...


7 days ago

Pečená krůtí prsa se slaninou a sušenými rajčaty - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pečená krůtí prsa se slani...

Krůtí prsa jsou velmi náchylná k přepečení a jejich příprava je pro kuchaře opravdová výzva. Obalíte-li maso ve slanině, docílíte tak ...


7 days ago

Sýrové fondue - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Sýrové fondue - Roman Paulus...

Fondue je tradiční švýcarský pokrm, který vymysleli švýcarští horalové. Dnes je považován za národní specialitu a těší se velké pop...


2 weeks ago

Pikantní ořechy - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Pikantní ořechy - Roman Paul...

Ořechy lze použít na přípravu moučníků, ve slané kuchyni, ale i jen tak jako zobání. Kromě toho, že jsou dobré, mají i řadu pozitivní...


2 weeks ago

Pražma pečená v papilotě - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pražma pečená v papilotě -...

Ryby pečené v papilotě mají tu výhodu, že si zachovávají aroma svoje i přidaných surovin. Ochutnejte třeba pražmu připravenou tímto způ...


2 weeks ago

Smažený bezový květ - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Smažený bezový květ - Roma...

Černý bez láká svou chutí, ale i léčivými vlastnostmi. Díky tomu se stále častěji stává hlavní surovinou mnoha jarních receptů. Oprav...


3 weeks ago

Bezová pěna - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Bezová pěna - Roman Paulus -...

Pěna z černého bezu je lehká, rychlá na přípravu a hlavně naprosto vynikající. Její chuť se dokonale snoubí se sezónním ovocem, ať už...


3 weeks ago

Vepřová plec se zeleninou a bylinkovými noky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Vepřová plec se zeleninou a ...

Pečená vepřová plec, která se jen rozplývá na jazyku, k tomu jemné bylinkové noky – přesně tak chutná recept Romana Pauluse. Viz recept ...


3 weeks ago

Kuřecí prsa s meruňkovým čatní a rukolou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Kuřecí prsa s meruňkovým ...

Milovníci kombinace maso – ovoce musí ochutnat skvělý recept Marcela Ihnačáka na kuřecí prsa s meruňkovým chutney. Viz recept Marcela na K...


3 weeks ago

Bezový sirup - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Bezový sirup - Roman Paulus -...

Černý bez je sezónní surovina, a proto je potřeba využít ji naplno. Má specifickou chuť, která se nedá s ničím srovnat. V letních teplý...


4 weeks ago

Click Now!
Jablečný koláč - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Jablečný koláč - Roman Pau...

Křehké těsto, skořice a voňavá jablíčka – to bude určitě domácí koláč. Všichni pamatujeme z dětství jeho chuť a velice rádi si ji...


4 weeks ago

Pečený candát s hráškem a bramborovými noky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pečený candát s hráškem a...

Candát je jedna z nejchutnějších sladkovodních ryb. Zařaďte ho do svého jídelníčku a připravte si pečeného candáta s hráškem a brambo...


4 weeks ago

Zapečené palačinky s tvarohem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Zapečené palačinky s tvaroh...

Palačinky všichni známe, všichni milujeme a všichni si je doma připravujeme. Někteří je mají rádi se šlehačkou a ovocem, jiní s čokolá...


1 month ago

Palačinkové těsto - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Palačinkové těsto - Roman P...

S čokoládou, džemem, tvarohem, šlehačkou nebo ovocem – způsobů na servírování palačinek je tolik, kolik je chutí a rodinných receptů. ...


1 month ago

Vepřová kýta plněná houbami s cuketou a sušenými rajčaty - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Vepřová kýta plněná houba...

Hledáte při vaření inspiraci? Vyzkoušejte tentokrát recept Romana Pauluse na vepřovou kýtu plněnou houbami s cuketou a sušenými rajčaty po...


1 month ago

Steak v Teriyaki marinádě s pak-choi a ananasem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Steak v Teriyaki marinádě s ...

Víte, jak chutná teriyaki omáčka? Pokud ne, vyzkoušejte ji v kombinaci s hovězím rump steak jako Marcel Ihnačák. Viz recept Marcela na Steak ...


1 month ago

Jak naporcovat křepelku - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Jak naporcovat křepelku - Rom...

Křepelka má jemné maso, o kterém většina gurmánů tvrdí, že má „vznešenou” chuť. Na našem stole se objevuje jen výjimečně při sv...


1 month ago

Ragú z lesního ovoce - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Ragú z lesního ovoce - Roman...

Ragú má mnoho podob – Italové ho připravují z mletého masa jako alla bolognese, Francouzi z kousků masa a zeleniny z vínem a Maďaři v podo...


1 month ago

Grilovaná krkovička s medovo-hořčicovým dresinkem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Grilovaná krkovička s medovo...

Vepřová krkovička je asi to nejlepší maso na gril. Vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka na grilovanou vepřovou krkovičku s medovo-hořčicov...


1 month ago

Trhaná krkovice na pivu - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Trhaná krkovice na pivu - Rom...

Vepřová krkovice je jedno z nejlepších mas na grilování. Připravíte z ní však i skvělé trhané maso. Ani tento recept nesmí chybět v Kuc...


1 month ago

Click Now!
Následující

Sponzoruje

Click Now!
Listen to music for free