Navigace
Kategorie Film & AnimaceAuta & MotorkyKomedieHryNávody & StylFilmyHudbaNovinky & PolitikaLidé & BlogVěda & TechnologieSport

Kuchyně Lidlu Videos

Grilovaná telecí játra - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Grilovaná telecí játra - Ro...

Máte rádi telecí játra? Připravte si s námi skvělá játra na grilu a česnekem a tymiánem! Roman Paulus vám v následujícím videu ukáže,...


23 hours ago

Grilovaný mečoun se salátem z petržele a fazolí - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Grilovaný mečoun se salátem...

Zkuste neobvyklou delikatesu - chutný steak z mečouna na grilu! Jednoduchý recept, snadná příprava a rychlý chutný výsledek potěší každé...


23 hours ago

Bryndzové halušky s cibulkou a slaninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Bryndzové halušky s cibulkou...

Slovenské halušky a italské noky mají hodně společného. Ochutnejte rodinný recept Marcela Ihnačáka na bryndzové halušky s cibulí a anglic...


4 days ago

Krokety z tresky se salátem z fenyklu a avokáda - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Krokety z tresky se salátem z...

Chcete, aby váš oběd byl sytý, křupavý a chutný? Připravte krokety z tresky, které mají díky rybímu masu výjimečně jemnou konzistencí ...


4 days ago

Jehněčí kebab - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Jehněčí kebab - Roman Paulu...

Jehněčí maso je výjimečná surovina – má nevšední chuť a vůni, je výživné a dietní, a proto by nemělo chybět v našem jídelníčku....


1 week ago

Orientální kuskus salát - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Orientální kuskus salát - R...

Sladké rozinky, nakyslá limetková šťáva, výživný kuskus a křupavá zelenina – to jsou suroviny, ze kterých připravíte chutný orientál...


1 week ago

Pečená pikantní kuřecí křidélka - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pečená pikantní kuřecí k...

Máte rádi ostrá jídla? Pokud ano, tento recept je stvořený přímo pro vás. Připravte si pikantní kuřecí křidélka s pečenými bramborami...


2 weeks ago

Fazolový guláš cassoulet - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Fazolový guláš cassoulet - ...

Cassoulet je druh francouzského pokrmu, který se připravuje podobně jako guláš. Podívejte se na video s Marcelem Ihnačákem a dozvíte se, jak...


2 weeks ago

Pomazánka z černého kořene a uzeného lososa - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Pomazánka z černého kořene...

Černý kořen je znám rovněž jako Hadí mord. Tento název pochází od pověry, že pokud se černý kořen vloží hadovi do tlamy – zahyne. C...


2 weeks ago

Dýňová pomazánka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Dýňová pomazánka - Roman P...

Domácí pomazánky jsou skvělou možností, jak do jídelníčku zařadit více zeleniny, což platí dvojnásob zejména pro děti, které se jí ...


2 weeks ago

Click Now!
Pošírovaná kuřecí prsa se zeleninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pošírovaná kuřecí prsa se...

Jemné a šťavnaté kuřecí maso, zdravá zelenina a pravá domácí majonéza – to vše najdete v novém receptu Marcela Ihnačáka. Ochutnejte! ...


3 weeks ago

Vepřová pečeně se zeleným chřestem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Vepřová pečeně se zeleným...

Když panuje chřestová sezóna, byla by škoda ji nevyužít. Připravte si recept Romana Pauluse na vepřovou pečeni se zeleným chřestem a holan...


3 weeks ago

Polévka ze sladkých brambor a zázvoru - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Polévka ze sladkých brambor ...

Batáty alias sladké brambory - cenný zdroj vitaminů, minerálů a vlákniny, který má v kuchyni široké využití. Můžete je uvařit jako skv...


3 weeks ago

Špikování masa - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Špikování masa - Roman Paul...

Chcete míst šťavnatou pečínku? Chcete uchvátit strávníky nezvyklou barevnou mozaikou a neobvyklou chutí v plátku pečené svíčkové? Špik...


3 weeks ago

Kuřecí prsa se špenátovými špeclemi a rajčaty - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Kuřecí prsa se špenátovým...

Kuřecí prsa jsou v kuchyni vděčnou surovinou, neboť je můžete připravit na nespočet způsobů. Vyzkoušejte tentokrát recept Romana Pauluse ...


4 weeks ago

Jablkový salát s pečeným pstruhem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Jablkový salát s pečeným p...

Nebojte se přidávat do salátu i ovoce, krásně ho osvěží. Hodí se například jablko, čehož využil i Marcel Ihnačák a připravil lehký s...


4 weeks ago

Smoothie s mangem a chia semínky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Smoothie s mangem a chia semí...

Smoothie - oblíbený nápoj z ovoce a zeleniny s krémovou konzistencí, který je plný vitamínů. Díky vysokému obsahu vlákniny smoothie dostat...


4 weeks ago

Vajíčková pomazánka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Vajíčková pomazánka - Roma...

Tento snadný recept na povelikonoční pochoutku vytvořenou z vykoledovaných vajec je rovněž jeden ze způsobů, jak dostat fenomén zero waste k...


4 weeks ago

Rýžový pudink s kokosovým mlékem a mangem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Rýžový pudink s kokosovým ...

Víte, že si z rýže můžete připravit i asijský dezert? Podívejte se na naše video a dozvíte se, jak doma vytvořit rýžový pudink s kokoso...


1 month ago

Vepřové steaky s cibulkami agro dolce - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Vepřové steaky s cibulkami a...

Chutné vepřové steaky s cibulkami agro dolce podle receptu Marcela Ihnačáka určitě zalahodí vašim chuťovým buňkám. Podívejte se, jak sna...


1 month ago

Click Now!
Následující

Sponzoruje

Click Now!
Listen to music for free