Navigace
Kategorie Film & AnimaceAuta & MotorkyKomedieHryNávody & StylFilmyHudbaNovinky & PolitikaLidé & BlogVěda & TechnologieSport

Kuchyně Lidlu Videos

Vanilkové rohlíčky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Vanilkové rohlíčky - Roman ...

Vanilkové rohlíčky jsou snad nejoblíbenějším druhem vánočního cukroví. Voní po oříšcích, vanilce a citronu a moučkový cukr, ve kter...


4 days ago

Medvědí tlapky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Medvědí tlapky - Roman Paulu...

Milujete chuť a vůni skořice a kakaa? V medvědích tlapkách najdete obojí! Základ tvoří jemné kakaové těsto zvýrazněné citronovou kůro...


4 days ago

Vepřová pečeně s fazolemi - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Vepřová pečeně s fazolemi ...

Fazolové ragú s klobásou je netradiční příloha z kuchyně Romana Pauluse, která se hodí například k vepřové pečeni. Viz recept Romana na...


6 days ago

Pečená vepřová kýta s růžičkovou kapustou a topinambury - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pečená vepřová kýta s rů...

Topinambury jsou hlízy speciálního druhu slunečnice. Ochutnejte je v kombinaci s vepřovou kýtou a růžičkovou kapustou. Recept Marcela Ihnač...


6 days ago

Myslivecké knoflíčky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Myslivecké knoflíčky - Roma...

Linecké těsto je základem mnoha dezertů. Jeho příprava není těžká, ale aby bylo křehké, ne příliš tuhé a zároveň kompaktní, musíte...


2 weeks ago

Pečená kachna s jablky a švestkami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pečená kachna s jablky a šv...

Kachna si skvěle rozumí se sladkým ovocem, proto se nebojte při pečení přidat třeba jablka a švestky. Recept Marcela Ihnačáka najdete v Kuc...


2 weeks ago

Išlské dortíčky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Išlské dortíčky - Roman Pa...

Dobře zpracované těsto, sladká oříšková náplň a hedvábná poleva – to vše může vzbuzovat dojem, že jsou išlské dortíčky časově ...


3 weeks ago

Jehněčí burger - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Jehněčí burger - Roman Paul...

Díky výrazné chuti je jehněčí maso považováno za opravdový skvost a jeho chuť si nelze s ničím splést. Nejčastěji se s ním setkáváme...


4 weeks ago

Hovězí burger se zkaramelizovanou cibulí - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Hovězí burger se zkaramelizo...

Pro chuť burgeru je určující nejen maso a jeho kvalita, ale také použité přílohy. Použijete-li čerstvou zeleninu, bude burger lehčí, milo...


4 weeks ago

Hustá dýňová omáčka s masovými kuličkami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Hustá dýňová omáčka s ma...

Dýňová omáčka je do podzimních chladných dní ideální. Připravte si masové kuličky s dýňovou omáčkou podle Marcela Ihnačáka. Viz rec...


4 weeks ago

Click Now!
Smažená kuřecí prsa s bylinkovým máslem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Smažená kuřecí prsa s byli...

Řízek je řízek. Ale i klasika se dá ještě vylepšit. Ochutnejte smažená kuřecí prsa s bylinkovým máslem podle receptu Romana Pauluse. Viz...


4 weeks ago

Burger z lososa - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Burger z lososa - Roman Paulus...

Běžně se burgery připravují z hovězího masa, čas od času ale neuškodí ochutnat něco jiného – tentokrát vám doporučíme rybí burger....


1 month ago

Vegetariánský burger z červených fazolí - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Vegetariánský burger z červ...

Vegetariánský burger není jen bezmasou verzí klasického hovězího burgeru pro ty, kteří nekonzumují maso, ale rovněž zajímavým zpestřen...


1 month ago

Burger s avokádem a vejcem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Burger s avokádem a vejcem - ...

Burger nemusí být vždy jen se slaninou. Ochutnejte variantu burgeru Marcela Ihnačáka s avokádem, mrkví a vejcem. Viz recept Marcela na burger s...


1 month ago

Masové kuličky s pikantní omáčkou a kukuřicí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Masové kuličky s pikantní o...

Kuličky z mletého masa lze servírovat snad na tisíc způsobů. Vyzkoušejte recept Romana Pauluse, který je podává s pikantní omáčkou, kuku...


1 month ago

Černé housky na hamburgery - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Černé housky na hamburgery -...

Určitě s námi budete souhlasit, že se jí i očima, díky tomu je konzumace jídla opravdovým požitkem. Vzhled jídla zvyšuje chuť a vzbuzuje ...


1 month ago

Hovězí burger - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Hovězí burger - Roman Paulus...

Kvalitní a správně připravené maso, vhodné přílohy a domácí bulky – tak vypadá domácí burger. Co si pod tím máte představit? V násl...


1 month ago

Vepřové kostky s omáčkou z gorgonzoly - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Vepřové kostky s omáčkou z...

Gorgonzola je italský sýr, který dostal název od stejnojmenného města nedaleko od Milána, kde byl poprvé vyroben. Tento aromatický sýr s mod...


1 month ago

Rizoto s mozzarellou a červenou řepou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Rizoto s mozzarellou a červen...

Červená řepa je nejen zdravá, ale i chutná. Přesvědčte se o tom v receptu Marcela Ihnačáka a ochutnejte jeho rizoto s červenou řepou a moz...


1 month ago

Houska na hamburgery - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Houska na hamburgery - Roman P...

Na vlastnoručně připraveném hamburgeru si pochutnáte úplně nejvíce, to je jasné. Základem dobrého hamburgeru není jen kvalitní mleté hov...


2 months ago

Click Now!
Následující

Sponzoruje

Click Now!
Listen to music for free