Navigace
Kategorie Film & AnimaceAuta & MotorkyKomedieHryNávody & StylFilmyHudbaNovinky & PolitikaLidé & BlogVěda & TechnologieSport

Kuchyně Lidlu Videos

Salát Coleslaw - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Salát Coleslaw - Roman Paulus...

Zeleninový salát je skvělou přílohou k obědu, která zpestří jeho chuť a přidá barvu na talíři. Připravuje se ze syrové nebo tepelně z...


2 days ago

Langoše - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Langoše - Roman Paulus - Kuli...

Housky, rohlíky, vánočka, pizza a ovocné koláče – vše spojuje jedna hlavní surovina, kterou je kynuté těsto. Díky jeho univerzálnosti ho...


2 days ago

Chilli majonéza - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Chilli majonéza - Roman Paulu...

Příprava majonézy patří k základům kulinářského umění. Domácí majonéza je základní omáčka a používá se k přípravě různých o...


1 week ago

Guacamole - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Guacamole - Roman Paulus - Kul...

Guacamole patří k nejoblíbenějším pochoutkám na večírcích a nejen tam. Skvěle chutná s nachos, brambůrky, zeleninovými hranolky nebo jen...


1 week ago

Grilovaná krkovice s paprikami a jogurtem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Grilovaná krkovice s paprikam...

Máte rádi tzaziki? Právě tento okurkovo-jogurtový salát podává Roman Paulus ke grilované krkovici s paprikami. Ochutnejte tento skvělý rece...


2 weeks ago

Králík s kokosovým mlékem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Králík s kokosovým mlékem ...

Spojení králíka, kokosového mléka, hub a zeleniny se může zdát někomu trochu netradiční, ale výsledek je famózní. Ochutnejte recept Marc...


2 weeks ago

Barbecue omáčka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Barbecue omáčka - Roman Paul...

I když grilovací sezóna netrvá věčně, vždy se hodí mít po ruce ověřený recept na barbecue omáčku. Je poměrně náročná na množství...


2 weeks ago

Pečený pstruh s mandlemi a restovanou brokolicí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pečený pstruh s mandlemi a r...

Receptů na ryby není nikdy dost, a proto tu pro vás máme recept Romana Pauluse na pečeného pstruha s mandlemi, bramborovou kaší a brokolicí. ...


3 weeks ago

Tvarohová pěna - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Tvarohová pěna - Roman Paulu...

Tvaroh je velmi vděčnou surovinou, lze ho totiž použít jak ve slané, tak sladké kuchyni. Má lehce slanou chuť, která je pro přípravu dezer...


3 weeks ago

Vanilkovo-máslový krém - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Vanilkovo-máslový krém - Ro...

Bez krému se neobjede žádný dort. Přípravě krému je potřeba věnovat značnou pozornost, neboť vám může zhatit celé vaše dílo, které ...


3 weeks ago

Click Now!
Vepřová pečeně s olivovou salsou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Vepřová pečeně s olivovou ...

Všichni milovníci oliv si jistě pochutnají na dranžírovaném vepřovém s olivovou salsou. Ochutnejte recept z kuchyně Marcela Ihnačáka. Viz ...


4 weeks ago

Hovězí nudličky se zázvorem a kari - Roman Paulus - Roman Paulus Kuchyně L...

Hovězí nudličky se zázvore...

Připravte si pikantní pokrm podle Romana Pauluse. Hovězí nudličky se zázvorem a kari podávejte s rýží. Viz recept Romana na hovězí nudlič...


4 weeks ago

Mangové pyré - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Mangové pyré - Roman Paulus ...

Mango je exotické ovoce, které má velmi sladkou chuť. I přesto je však možné použít ho na mnoho způsobů, hodí se do salátů, dezertů, a...


4 weeks ago

Čokoládová pěna - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Čokoládová pěna - Roman Pa...

Čokoláda – kdo by ji neměl rádi? Čokoládové dezerty nesmí chybět v nabídce žádné dobré cukrárny, i každá hospodyňka má určitě m...


4 weeks ago

Pečená pražma se salátem a jogurtovým dresinkem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pečená pražma se salátem a...

Máte-li chuť na lehčí pokrm, je pro vás tento recept Marcela Ihnačáka trefa do černého. Ochutnejte pečenou pražmu se salátem. Viz recept M...


1 month ago

Gulášová polévka s hovězím masem, fazolemi a klobásou - Roman Paulus - Roman Paulus Kuchyně L...

Gulášová polévka s hověz...

Polévka nebo hlavní chod? Gulášovka se dá podávat na oba způsoby. Vyzkoušejte skvělý recept Romana Pauluse, který přidává klobásu a faz...


1 month ago

Sladká pohanka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Sladká pohanka - Roman Paulus...

Snídaně by se neměla skládat jen ze sladkých dobrot, ale také výživově bohatých potravin. Dobrá snídaně by nás měla nasytit a zároveň...


1 month ago

Pohanka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Pohanka - Roman Paulus - Kulin...

Pohanka byla ve staročeské kuchyni velice oblíbená. V dnešní době její popularita opět roste, a to nejen díky jejímu blahodárnému vlivu n...


1 month ago

Pošírovaný losos se zeleninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Pošírovaný losos se zelenin...

Pošírování je způsob přípravy, při které se potravina „vaří“ v tekutině těsně pod bodem varu. Ochutnejte lososa připraveného tímt...


1 month ago

Mořský vlk se salátem z petržele a fazolí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Mořský vlk se salátem z pet...

Ryby nesmí chybět v jídelníčku každého z nás. K mořskému vlkovi se skvěle hodí petrželový salát s fazolemi. Ochutnejte! Viz recept Roma...


1 month ago

Click Now!
Následující

Sponzoruje

Click Now!
Listen to music for free