Navigace
Kategorie Film & AnimaceAuta & MotorkyKomedieHryNávody & StylFilmyHudbaNovinky & PolitikaLidé & BlogVěda & TechnologieSport

Kuchyně Lidlu Videos

Víděňský telecí řízek - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Víděňský telecí řízek -...

U nás snad nenajdeme nikoho, kdo by neměl rád řízek. Tento pokrm, který pochází z rakouské kuchyně, se originálně připravuje z telecího ...


1 year ago

Kanapky se šunkou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Kanapky se šunkou - Roman Pau...

Všeobecně dostupné potraviny lze připravit nevšedním způsobem a všechny překvapit. Ze surovin, které máte doma v lednici, můžete přichys...


3 months ago

Špagety Carbonara - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Špagety Carbonara - Roman Pau...

Špagety Carbonara je jedno z nejznámějších těstovinových pokrmů. K přípravě této italské speciality Vám postačí jen pár suroviny - sl...


2 years ago

Bramboračka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Bramboračka - Roman Paulus - ...

Bramboračku máme všichni rádi a v následujícím videu se dozvíte, jak tuto polévku připravit. Nedílnou součástí této polévky jsou také...


2 years ago

Játrová paštika - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Játrová paštika - Roman Pau...

Nevíte, jaký předkrm vybrat při sestavování menu? Vyzkoušejte játrovou paštiku podle Romana Pauluse. Její příprava není úplně snadná, ...


2 years ago

Spaghetti aglio olio e pepperoncino - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Spaghetti aglio olio e peppero...

Recepty italské kuchyně nepřekypují velkým množství surovin, důležitá je jejich kvalita a chuť. Oblíbené spaghetti aglio olio e pepperonc...


2 years ago

Jak připravit vynikající krevety - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Jak připravit vynikající kr...

Krevety nikdy nezklamou! Jejich příprava je navíc velmi jednoduchá. Přidejte trochu česneku, petrželky, rajčat a pochutnejte si na vynikajíc...


2 years ago

Sypaný chlebíček - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Sypaný chlebíček - Roman Pa...

Jaká je nejlepší silvestrovská pochoutka? Jednoduchá, chutná a kterou lze slupnout mezi jednotlivými atrakcemi rozjetého večírku. Abyste v t...


3 months ago

Zeleninový vývar - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Zeleninový vývar - Roman Pau...

Ne vždy se k přípravě pokrmů hodí masový vývar. Někdy bude mnohem lepší vývar zeleninový. Na jeho přípravu potřebujete jen pár kousk...


2 years ago

Domácí hranolky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Domácí hranolky - Roman Paul...

Bramborové hranolky jsou velmi oblíbenou přílohou, a to nejen u dětí. Objevují v různých tvarech a velikostech a podávají se s různými om...


1 year ago

Click Now!
Medovník - Markéta Krajčovičová - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Medovník - Markéta Krajčovi...

Máte rádi med? Tento koláč je pro Vás ideální! Markéta Krajčovičová Vám ukáže recept na tradiční medovník. Viz recept Markety na medo...


3 years ago

Domácí kokosové mléko - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Domácí kokosové mléko - Ro...

Kokosové mléko si můžete samozřejmě koupit v obchodě, ale nic nechutná tak, jako to, které si připravíte sami doma. Připravit si domácí ...


2 years ago

Pita chléb - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Pita chléb - Roman Paulus - K...

Pita chléb je velmi oblíbenou přílohou zejména v arabské kuchyni. Peče se ve velmi rozehřáté pánvi, což způsobí, že se chléb nafoukne....


1 year ago

Chlebíček se šunkovou pěnou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Chlebíček se šunkovou pěno...

Před návštěvou přátel, domácí párty nebo silvestrovskou oslavou všichni hledáme recept na rychlé a jednoduché pohoštění, které hostů...


3 months ago

Řízek z mletého masa se sýrem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU Kuchyně L...

Řízek z mletého masa se sý...

Dozlatova upečený, křupavý řízek je jednoduchý a osvědený nápad na oběd. Pro obohacení chuti podavejte s lehkým okurkovým salátem. Viz ...


3 years ago

Bramborové knedlíky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Bramborové knedlíky - Roman ...

K přípravě bramborových knedlíků potřebujete nejen brambory, ale také mouku a vejce. Brambory nemusí být čerstvě uvařené, můžete také...


2 years ago

Karlovarské knedlíky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Karlovarské knedlíky - Roman...

Karlovarský knedlík patří k tradičním přílohám české kuchyně, který se nejčastěji podává k omáčkám, ke guláši, vepřové se zel...


2 years ago

Tvarohové knedlíky s jahodami  - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Tvarohové knedlíky s jahodam...

O úspěchu sladkých knedlíků rozhoduje hlavně těsto. Musí být lehké, tvarohové a s trochou dětské krupice. Trochu hůře se formuje, takž...


2 years ago

Smoothie s ananasem a mátou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu Kuchyně L...

Smoothie s ananasem a mátou -...

Smoothie je jeden z nejlepších nápojů, jaké si můžete k snídani představit. Rozmixované ovoce, zelenina nebo jejich spojení Vám po ránu d...


2 years ago

Vepřové řízky v bramborákovém těstě - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU Kuchyně L...

Vepřové řízky v bramborák...

Patříte mezi milovníky řízků? Pak určitě vyzkoušejte vepřové řízky plněné sýrem a smažené v křupavém bramborákovém těstě podá...


3 years ago

Click Now!
Následující

Sponzoruje

Click Now!
Listen to music for free